ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Home »  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

service

Κατασκευές ΙΝΟΧ

Εάν έχετε στο μυαλό σας κάποια συγκεκριμένη κατασκευή με όποιες ιδιαιτερότητες, η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σας δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Οι κατασκευές στον εργοστασιακό μας χώρο, γίνονται άμεσα, με ακρίβεια και με υψηλή ποιότητα.

Επισκευή

Η γκάμα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει την επισκευή του οποιουδήποτε υπάρχοντος επαγγελματικού εξοπλισμού μιας επιχείρησης από το έμπειρο τεχνικό μας team, καθώς και την παροχή ανταλλακτικών.

Συμβουλευτική

Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την σωστή δόμηση εξοπλισμού, σύμφωνα με την μορφή της επιχείρησής σας, με σκοπό την ομαλή λειτουργία, τη βελτιστοποίηση της απόδοσης και την εξοικονόμηση χώρου, χρόνου και πόρων.

 

 

 

Εώς 24 άτοκες δόσεις1st
Για την διευκόλυνση σας οικονομικά, με την χρήση πιστωτικής κάρτας, δίνονται μέχρι και 24 άτοκες δόσεις, ανάλογα με την αγορά που επιθυμείτε να κάνετε.

Εγγύηση 6 / 12 μήνες1st
Όποιο είδος αποκτηθεί από μας, συνοδεύεται με τουλάχιστον 6 μήνες εγγύηση εάν το είδος είναι μεταχειρισμένο και 1 χρόνο εγγύηση εάν το είδος είναι καινούριο.

Δωρεάν μεταφορά1st
Για οποιες αγορές απαιτείται, η εταιρεία μας αναλαμβάνει να μεταφέρει για εσάς τα προϊόντα στον χώρο σας, χωρίς περαιτέρω επιβάρυνση, (Ν. Θεσσαλονίκης)